A Nemzeti Pálinkakiválóság Program
elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás iránt.
Az oldal belépésével megerősíti,
hogy már elmúlt 18 éves.

Pálinkaházak

Harmatrázó Pálinkaház

Ceglédbercelen, a közel 400 hektáros gyümölcsösük közepén található pálinkafőzdében, saját ter-
mesztésű gyümölcsből, egylépcsős rendszeren készítik pálinkáikat, nagy odafigyeléssel és gondossággal
2009 óta. A főzdében, a desztillálás, a palackozás és a címkézés is kézműves technikával történik. Csak a tiszta gyümölcs az ellenállhatatlan ital alapja és az elkészült pálinkát palackozás előtt fél évig pihentetik, hogy az íz és az illat kigömbölyödjön. Szolid elegancia és természetesség jellemzi a Harmatrázó
pálinkákat melyek 16 féle ízben készülnek. A főzde kézműves jellegét megtartva igyekeznek, évről-évre
jobb pálinkákat előállítani, melyet a szakma is elismer. Mottójuk: Jó pálinkát, jó embereknek!

2737 Ceglédbercel, 047/21 hrsz
info@harmatrazo.hu
+36 70 630 3512
A pálinkaház pálinkái

HI-GEM Ker. Kft.

A HI-GEM név egy több tevékenységgel foglalkozó, közel 40 éves családi vállalkozást takar. A pálinkafőzést Vas megyében Körtvélyespuszta-Jánosházán lévő főzdéjükben végzik, ahol 2012-től állítanak elő párlatot. Kereskedelmi forgalomba 2014-től kerül pálinkájuk. Termékeik között jelenleg a közkedvelt és ismert gyümölcsökből készült fajtákat találhatjuk meg. A kitűnő gyümölcs mellett a pálinka jó minőségét pálinkafőző mesterük garantálja, aki a főzési folyamatokat precizitással felügyeli. A szakértelemnek köszönhetően büszkélkedhetnek igazán minőségi pálinkával.

9545 Jánosháza, hrsz 0254/9
higemkozpont@globonet.hu
+36-30-298-2009
(EN)
A pálinkaház pálinkái