A Nemzeti Pálinkakiválóság Program
elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás iránt.
Az oldal belépésével megerősíti,
hogy már elmúlt 18 éves.
Igen, elmúltam már 18 éves, belépek!
Még nem vagyok 18 éves, elhagyom az oldalt!
Nemzeti Pálinkakiválóság Program
palinkakivalosag@am.gov.hu
HU
HU
EN
Hírek
Nemzeti Pálinkakiválóság Program 2024
A programról
Pálinkaminősítő Bizottság
2024. évi eremények és díjátadó
Programfelhívás
Online nevezési felület
Agrárminisztérium pálinkája
Agrárminisztérium Pálinkája 2023
Agrárminisztérium Pálinkája 2022
Agrárminisztérium Pálinkája 2021
Agrárminisztérium pálinkája 2020
Agrárminisztérium pálinkája 2019
Pálinkakiválóságok
Pálinkakiválóságok 2023
Pálinkakiválóságok 2022
Pálinkakiválóságok Könyve 2020
Pálinkák
Pálinkaházak
Hasznos információk
Gyümölcskategóriák
A pálinka szakszerű kóstolása
A pálinkák előállítási technologiája, lepárlás – lepárló berendezések
Bar Pálinka, Tokió
Földrajzi jelzés oltalomban részesülő termékek (GI)
Gasztrokalandozások: Pálinkák és Ételek
Kajszibarack pálinka aromakerék
Pálinka a koktélok világában
Pálinka múzeumok, interaktív terek
Piros vilmoskörte pálinka aromakerék
Zólyomi Zsolt parfümőrés pálinkamester az illatokról
/web/htdocs/www.nemzetipalinkakivalosag.hu/home/www/wp-content/themes/palinkakivalosag/taxonomy-lettermenu.php on line
2
">
Pálinkaházak
A-Á
B
C-CS
D
E-É
F
G-GY
H
I-Í
J
K
L
M
N-NY
O-Ó
Ö-Ő
P
Q
R
S-SZ
T-TY
U-Ú
Ü-Ű
V
W
Y
Z-ZS