Harmatrázó Pálinkaház
Ceglédbercelen, a közel 400 hektáros gyümölcsösük közepén található pálinkafőzdében, saját ter-
mesztésű gyümölcsből, egylépcsős rendszeren készítik pálinkáikat, nagy odafigyeléssel és gondossággal
2009 óta. A főzdében, a desztillálás, a palackozás és a címkézés is kézműves technikával történik. Csak a tiszta gyümölcs az ellenállhatatlan ital alapja és az elkészült pálinkát palackozás előtt fél évig pihentetik, hogy az íz és az illat kigömbölyödjön. Szolid elegancia és természetesség jellemzi a Harmatrázó
pálinkákat melyek 16 féle ízben készülnek. A főzde kézműves jellegét megtartva igyekeznek, évről-évre
jobb pálinkákat előállítani, melyet a szakma is elismer. Mottójuk: Jó pálinkát, jó embereknek!
HI-GEM Ker. Kft.
A HI-GEM név egy több tevékenységgel foglalkozó, közel 40 éves családi vállalkozást takar. A pálinkafőzést Vas megyében Körtvélyespuszta-Jánosházán lévő főzdéjükben végzik, ahol 2012-től állítanak elő párlatot. Kereskedelmi forgalomba 2014-től kerül pálinkájuk. Termékeik között jelenleg a közkedvelt és ismert gyümölcsökből készült fajtákat találhatjuk meg. A kitűnő gyümölcs mellett a pálinka jó minőségét pálinkafőző mesterük garantálja, aki a főzési folyamatokat precizitással felügyeli. A szakértelemnek köszönhetően büszkélkedhetnek igazán minőségi pálinkával.
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /web/htdocs/www.nemzetipalinkakivalosag.hu/home/www/wp-content/themes/palinkakivalosag/taxonomy-lettermenu.php on line 67
Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /web/htdocs/www.nemzetipalinkakivalosag.hu/home/www/wp-content/themes/palinkakivalosag/taxonomy-lettermenu.php on line 67
A pálinkaház pálinkái