Palotás Pálinkaház
Az Alföld peremén Cegléd közelében, Csemőben 2012-ben nyitotta meg kapuit a Palotás Pálinkafőzde. Elsősorban a környéken termelt gyümölcsökből készítik a pálinkáikat, ezáltal azok hűen tükrözik a környék egyedi ízvilágát. A főzés és a palackozás egyaránt kézműves technológiával történik, így minden tekintetben egyedi pálinkát kínálnak. A hagyományos ízek mellett olyan ínyencségek is szerepelnek repertoárjukban mint a cigánymeggy, a vackor, a vadalma, a madárberkenye, a faeper, a szeder vagy a bodza. Több díjazott termékkel is büszkélkedhetnek, ezek egyike a kiválóságnak ítélt feketeribizli pálinkájuk.
2713 Csemő, Őzde dűlő, 0210/9 hrsz
palotas@palotaspalinka.hu
+36 53-5487-521
www.palotaspalinka.hu